718 Wilson Avenue, Toronto
4169129000
sales@classier.ca

Boekhandel De Warmte is bijna jarig! Op 10/02/2022 word mijn bedrijf 1! Hou zek…

Boekhandel De Warmte is bijna jarig! Op 10/02/2022 word mijn bedrijf 1! Hou zek…


Classier

Boekhandel De Warmte is bijna jarig! Op 10/02/2022 word mijn bedrijf 1! 🥳
Hou zeker deze pagina in de gaten voor een verjaardagsactie! 😍

Het gezicht, het brein maar vooral de warmte en liefde achter “Boekhandel de Warmte” zie je op de foto’s. Dat ben ik. 😉
Ik heb 3 schatten van kinderen (momenteel 10 jaar, 3,5 jaar en 17 maanden oud). Een man loopt er ook ergens rond. 😂😘
Mijn boeken zijn mijn passie. Ik heb zelf altijd graag gelezen. De durf om “op mezelf” te beginnen ontbrak steeds, tot vorig jaar! Een zot idee met een uniek concept en wat duwtjes in de rug hebben ervoor gezorgd dat ik de stap zette. Ik besliste een online winkel te openen en de artikels waar ik zelf volledig achter sta aan te bieden. Ondertussen vind je me elke 2 weken op de markt in Stekene! 🥳 Opmerkingen en vragen zijn altijd welkom. Zo kan ik wat tijd doorbrengen met mijn klantjes! 🤗
Hopelijk tot snel!
Groetjes,
Lieve.Source

 

Leave a Reply

Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Reddit
FbMessenger